Goedkope Taxi Mechelen  thumbnail

Goedkope Taxi Mechelen

Published Jun 16, 23
10 min read

Taxi Palma De Mallorca

Hartelijk dank - ik zal niet aarzelen om in de toekomst van uw diensten gebruik te maken! Met vriendelijke groet Ian Gepost op 18/9/2012 Geachte mevrouw, meneer, We willen u zeggen dat we zeer tevreden waren met onze transfer van het vliegveld naar ons hotel in Praag. Wij willen in het bijzonder onze lof uitspreken over het niveau van de service van onze chauffeur, die wij helaas niet naar zijn naam hebben gevraagd.

We hopen dat al uw chauffeurs zich gedragen zoals hij. Met vriendelijke groet Sylvain Ratovitch Gepost op 17/9/2012 Goedendag, ik wil uw bedrijf bedanken voor de goede service die ik kreeg toen ik onlangs Praag bezocht, de voertuigen waren schoon en modern, de chauffeurs vriendelijk en netjes gekleed en de ophaaltijden waren goed, ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen bij mijn vrienden met vriendelijke groet ian jones south africa gepost op 15/9/2012 Ik boekte een transfer van en naar de luchthaven bij u op 9 september 2012. Taxi Antwerpen.

De chauffeurs waren uitstekend en gaven ons veel tips en advies over hoe we onze tijd in Praag het beste konden gebruiken. taxi 10 euros bruxelles. Er was geen vraag die ze niet konden beantwoorden. Wilt u hen alstublieft onze dank overbrengen. Monika de gids was kwaliteit - ze was zeer goed op de hoogte van de geschiedenis van Praag en het gebied.

Robin-Eliece Mercury posted on 3/9/2012 Hartelijk dank dat u ons hebt geholpen om van ons korte verblijf in Praag te genieten. Het is een verbluffend mooie stad. De transfer was erg goed, in een mooie auto en met een hoffelijke chauffeur. Een speciaal woord van dank is op zijn plaats voor onze reisleidster Monika.

De 3 uur durende avond boottocht was zeer ontspannen en goed georganiseerd. Wij zouden Prague Airport Transfers aan iedereen aanbevelen die waar voor zijn geld wil met een professionele aanpak. gepost op 1/9/2012 Ik ben net terug van een reis naar Praag en heb gebruik gemaakt van het vervoer van uw bedrijf naar het vliegveld en het centrum van de stad.

heeft aangeboden. Het was allemaal perfect geregeld, de beleefde chauffeur stond ons al op te wachten met een bordje met onze naam erop op het vliegveld. Ook de terugreis naar vliegveld was goed. Wij raden het zeker aan alle passagiers aan om van uw transfer gebruik te maken vriendelijke groeten R.Verspeek Gepost op 30/8/2012 Hartelijk dank voor uw service, het was op tijd professioneel en waar voor je geld (Taxi Antwerpen).

Taxi Antwerpen Online Bestellen

Linda geplaatst op 29/8/2012 Hallo, even een kort berichtje om te zeggen hoe professioneel jullie service is en hoe goede chauffeurs. Nogmaals bedankt en ik zal jullie aan iedereen aanbevelen die Praag wil bezoeken. Met vriendelijke groet, Rob. gepost op 28/8/2012 Ik wilde alleen maar feedback achterlaten over de uitstekende service die ik onlangs van uw bedrijf heb ondervonden.

Ik had ook een retour geboekt die ik moest wijzigen met minder dan 24 uur van tevoren; binnen 30 minuten na het e-mailen had ik bevestiging ontvangen dat het was gewijzigd zonder extra kosten. Als vrouwelijke soloreiziger had ik mijn twijfels over de aankomst in een vreemd land en de reis naar mijn accommodatie, maar ik ben blij dat ik bij Prague Airport Transfers heb geboekt en ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan! Dank je.

De voertuigen waren schoon, uw chauffeurs waren op tijd, beleefd en vriendelijk. barcelona taxi. We hebben ook genoten van de gratis rondleiding met Ros ! Dawn Kemsley geplaatst op 18/8/2012 Geachte heren, de service die u verleende bij onze aankomst in Praag op 30 juli was absoluut perfect. Verder wilde ik u bedanken voor de gratis wandeltour die we op 31 juli hebben gedaan met de uitstekende lokale gids Rostislav: erg interessant en onderhoudend, een mooie ervaring! Geplaatst op 16/8/2012 Hartelijk dank aan uw chauffeur dat hij zijn uiterste best heeft gedaan om de mobiele telefoon van onze dochter op tijd terug te brengen zodat zij haar aansluitende vlucht kon halen.

Zij komt uit Canada en is op weg naar de volgende etappe van haar reis, en zij had de telefoon nodig om haar volgende verbinding te maken met mensen met wie zij op geen enkele andere manier in contact kon komen - pornhub taxi. Dus nogmaals bedankt, fantastische chauffeur, geweldige klantenservice. Paul Bowron.A-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

Bedankt voor uw efficiëntie G. Duffy Gepost op 31/7/2012 Ik wil jullie bedanken voor de uitstekende service die jullie ons hebben verleend tijdens onze reis naar Praag. Jullie hebben ons niet alleen van en naar ons hotel / vliegveld gebracht, maar we hebben ook genoten van de uitstekende stadswandeling. Ros onze gids was briljant.

Zo zie je maar hoe goed hij is ! Nogmaals bedankt en we zullen in de toekomst zeker weer van jullie gebruik maken - taxi berchem. Greg Cima gepost op 25/7/2012 Hoi, Even een kort berichtje om te zeggen hoe blij ik deze week was met jullie service. Het was erg handig om online te kunnen boeken en de prijs voor een gedeelde pendeldienst was goed geprijsd.

Taxi Jef

De chauffeur was op tijd en beleefd. Ik zal de service zeker weer gebruiken als ik Praag weer bezoek. Met vriendelijke groet, Chris Boardman geplaatst op 21/7/2012 Mijn vriend en ik zijn onlangs teruggekeerd uit Praag, waar we, na gebruik te hebben gemaakt van uw uitstekende transferservice, ook een gratis wandeling hebben gemaakt.

Ik zou niet aarzelen om uw diensten in de toekomst aan te bevelen. Adams geplaatst op 21/7/2012 Grote dank aan uw bedrijf. Onze vakantie was leuk in Praag en uw taxiservice was uitstekend, de chauffeurs waren ook erg aardige personen (taxi antwerpen online bestellen). Regards: Petteri Rinne geplaatst op 11/7/2012 We hebben jullie gebruikt om ons op 21 maart van de luchthaven op te halen en vervolgens op 25 maart van het Park Inn Hotel.

De minibus was zeer comfortabel. Dank u. Luchthavenvervoer Ekeren. howard finlay geplaatst op 8/7/2012 Dank u voor uw uitstekende taxi/restaurant reservering service. We zijn net terug uit Praag en zullen zeker weer van uw diensten gebruik maken. Beste wensen, Adrian Cornish geplaatst op 9/7/2012 Het was inderdaad een genoegen gebruik te maken van uw diensten, die wij als uitstekend hebben ervaren en die wij zullen aanbevelen aan onze vrienden die naar Tsjechië komen. taxi merchtem.

Toen realiseerde ik me dat ik hem de verkeerde valuta had gegeven. Ik wilde hem 50 cent geven. Ik was verbaasd over zijn eerlijkheid. Ik wil u bedanken dat u zo'n eerlijk persoon in dienst heeft. Onze chauffeur voor de terugreis op 30/6/12 was ook zeer stipt, vriendelijk en aardig - taxi palma de mallorca.

We willen alleen maar zeggen hoe plezierig de beide wandelingen waren. Zowel de meisjes Dana & Monika waren enthousiast, onderhoudend en zeer deskundig en beiden hielden van hun werk en waren trots op hun stad en het heeft ons verblijf enorm verbeterd. taxi louvain la neuve gare. We zullen u aanbevelen aan al onze vrienden die Praag bezoeken.

Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet John Tucknott Gepost op 20/6/2012 Ik wil jullie graag bedanken voor de uitstekende service die jullie hebben geleverd voor de transfers van en naar de luchthaven van Praag (11 & 16 juni). Uw taxichauffeurs (Martin en een andere man) waren absoluut geweldig, evenals de gids op de wandeltocht door Praag (Monica).

Taxi Daniel

De chauffeur die ons ophaalde van het vliegveld gaf ons uitstekende persoonlijke informatie over goede restaurants en bars om te proberen, en de beste plaatsen om te bezoeken, en waar te vermijden. Zeer vriendelijke en veilige chauffeurs, auto's van een geweldige kwaliteit, zeer plezierig begin en einde van onze vakantie.

Hartelijk dank! Wendy Taylor geplaatst op 13/6/2012 Ik wil jullie bedanken voor de service die jullie hebben verleend tijdens mijn reis naar Praag. Onze vlucht had vier uur vertraging, maar uw chauffeur stond op de luchthaven te wachten toen we landden. De chauffeur stelde ons op ons gemak en was zeer behulpzaam en aangenaam tijdens onze reis naar Praag.

In het resort werd ons verteld dat het grootste probleem in Praag de taxichauffeurs waren, die oneerlijk en nors waren. We vertelden iedereen die hierover begon dat onze taxichauffeur niet behulpzamer had kunnen zijn. Groeten Jimmy Anderson geplaatst op 11/6/2012 Ik wilde alleen maar schrijven en zeggen wat een geweldig bedrijf jullie hebben (toutankhamon expo tour et taxi).

Bij onze terugkeer vanmorgen van het hotel naar de luchthaven was uw chauffeur 15 minuten te vroeg, wat ons goed uitkwam. We werden weer netjes naar het vliegveld gereden. Beide auto's waren schoon en netjes van binnen en uw chauffeurs beleefd. Met het boeken en betalen online zeer eenvoudig zou ik geen probleem hebben om uw bedrijf aan te bevelen aan iedereen die in Praag wenst te verblijven.We gebruikten de luchthaven shuttle heen en terug naar ons hotel. En op de 8e deden we de Superior wandel/boottocht met Dana. Ze was een uitstekende reisleidster. Zeer goed op de hoogte van de geschiedenis van Praag, de Totaliteitsjaren, enz. Ze was ook erg hoffelijk, vriendelijk en punctueel. De jongens van het vliegveld waren geweldig en je kon zien dat ze erg bezorgd waren om je op tijd op het vliegveld te krijgen, zelfs toen de centrale onze chauffeur op het laatste moment een andere pick-up gaf.

Geoff en Sue geplaatst op 5/6/2012 Wij zijn zeer tevreden over uw transferservice, inclusief de Praagse gids Monika (1 juni). Jönsson Mats geplaatst op 5/6/2012 Uitstekende service van en naar de luchthaven. Werkte als een klok. Uw gids Monika bij de inbegrepen stadstour was briljant. Bedankt Johan Ebenhard Gepost op 3/6/2012 Gewoon een snelle e-mail om te zeggen hoe onder de indruk we waren van uw service! De chauffeurs waren erg beleefd, en op tijd! Ze spraken goed Engels en waren erg behulpzaam! De e-mail communicatie was uitstekend en alles verliep erg soepel! Ik zou uw diensten zeker aanbevelen aan andere mensen! Ik dacht dat u dat misschien wel leuk zou vinden om te weten! Hartelijk dank, Susan Morgan :) gepost op 2/6/2012 Geachte heer, ik wil u bedanken en u complimenteren met uw uitstekende service! Prague Airport Transfers heeft ons verblijf in Praag gemakkelijk en zonder stress gemaakt. numéro taxi bruxelles.

Taxi Leuven

Onze chauffeur stond ons op te wachten op het vliegveld en was zeer aangenaam. Op onze laatste dag werden we vergezeld door onze twee vrienden en de gratis upgrade minivan was perfect voor al onze bagage om ons van ons hotel naar het Intercontinental te brengen om onze lopende tour te ontmoeten.

Ons korte verblijf in Praag zou niet soepel zijn verlopen zonder jouw uitgebreide kennis en mooie, lachende gezicht. We hebben meer van Praag kunnen zien met uw hulp. Dank je. We zijn blij dat we voor uw service hebben gekozen en bevelen u zeker aan. Verna geplaatst op 28/5/2012 Ik wil jullie bedanken voor alles tijdens mijn verblijf in Praag, de nachtelijke rondleiding, de superieure rondleiding, het vervoer van en naar de luchthaven.Jaroslav was bijzonder vriendelijk en behulpzaam en we hebben genoten van zijn gesprekken. taxi lln. We zijn gewend om in de steek gelaten te worden door mensen in het Verenigd Koninkrijk - jullie team kwam altijd vroeg en had altijd schone voertuigen, het is zo'n contrast! We hadden ook een geweldige tijd tijdens de rondleiding met Monika - ze heeft er echt een geweldige dag voor ons van gemaakt.

Achteraf gezien zouden beide reizen baat hebben gehad bij een optie van zes uur. Op beide plaatsen hebben we een rondleiding gehad, maar we hadden weinig tijd om nog veel meer te zien & we hadden er graag een biertje ingepast! Geef aub mijn dank door aan alle chauffeurs - excuses maar Jaroslav & Jan/Jon zijn de enige namen die ik me herinner - en natuurlijk aan Monika.

De chauffeur (sorry, ik heb niet naar zijn naam gevraagd) was aardig en hielp me met mijn bagage (ik ben klein) en hij hielp me ook om mijn appartement te bellen zodat iemand me bij de deur kon opwachten als ik aankwam. Ik ben de volgende dag ook meegegaan met de gratis wandeltour en onze gids was Ross.

Latest Posts

Camerabeveiliging

Published May 08, 24
2 min read

Camerabeveiliging - Een Veilig Gevoel.

Published Apr 15, 24
7 min read

Auto Verkopen Aan Een Particulier

Published Feb 29, 24
7 min read